Kontakta oss

Eventopia har lång erfarenhet av ljud- och scenteknik. Vår personal hjälper gärna till med frågor kring event, hyra och utrustning. Använd formuläret nedan eller ring direkt till oss på telefon 08-506 655 12.

  Namn

  Telefon

  Email

  Person- eller organisationsnummer (behövs för offert)

  Förfrågan gäller

  Meddelande


  Som arrangör av The Pirate Bay 10 Year Anniversary, inser jag att teamet bakom Eventopia var den enskilt viktigaste faktorn till att festivalen i slutändan kunde bli verklighet. Erik Lönroth, ordföranden Piratpartiet Stockholm 2013

  Er upplevelse

  Eventopia skapades av ett gäng konstnärliga festfixare. Deras lösningar är annorlunda, nytänkande och alltid med en läcker twist. Eventopia är specialiserade på maffigt ljud, ljussättning och spännande dekor! Eventopia erbjuder projektledning och helhetslösningar för stora evenemang, fester, festivaler och mycket mer! Med en lösningsorienterad och personlig serviceanda assisterar Eventopia arrangörer, företag och privatpersoner med avancerad teknik för att skapa livets mest minnesvärda upplevelser. Eventopia är belägna i Stockholms event-centrum Slakthusområdet – men skapar event runt om i hela landet.