Frågor och svar

Hos Eventopia får du hjälp med alla typer av event-teknik. Här har vi samlat svar på frågor som brukar dyka upp i planeringsfasen innan ett event. Du kan dessutom ringa eller skicka ett meddelande direkt till någon av våra erfarna tekniker.

Absolut! Vi hyr ut ljud, ljus och dekor för olika typer av tillställningar. Vi fixar teknik till allt från hemmafesten, ‘garden-party’ eller minikonferens upp till stora event och fullskaliga konsertarrangemang. Ring oss på +46(0)736 900 887 eller +46(0)708202623 eller skicka ett email så pratar vi!

För enkelhetens skull har vi samlat villkor för uthyrning på en egen sida. Läs igenom texten, så har du en uppfattning om vad som gäller för hyra. Uppstår det några frågetecken, kontakta oss via email eller telefon.

Självklart, vi hjälper gärna till med att rigga, riva samt leverera. Eller så ger vi er en snabbkurs i hur man kopplar in sakerna.

Det är många parametrar för att komma fram till svaret på denna fråga. Det underlättar om ni berättar för oss:

  • Antal gäster
  • Vad ska ni ha ljud till? Talare/dansgolv etc.
  • Hur stor är lokal? Om möjligt bilder/planlösning etc.
  • Utomhus eller inomhus?

Information om detta finns i våra villkor för uthyrning.

Inte i våra prislistor. Ta priset x 1.25 så får ni priset inklusive moms.

Som arrangör av The Pirate Bay 10 Year Anniversary, inser jag att teamet bakom Eventopia var den enskilt viktigaste faktorn till att festivalen i slutändan kunde bli verklighet. Erik Lönroth, ordföranden Piratpartiet Stockholm 2013

Er upplevelse

Eventopia skapades av ett gäng konstnärliga festfixare. Deras lösningar är annorlunda, nytänkande och alltid med en läcker twist. Eventopia är specialiserade på maffigt ljud, ljussättning och spännande dekor! Eventopia erbjuder projektledning och helhetslösningar för stora evenemang, fester, festivaler och mycket mer! Med en lösningsorienterad och personlig serviceanda assisterar Eventopia arrangörer, företag och privatpersoner med avancerad teknik för att skapa livets mest minnesvärda upplevelser. Eventopia är belägna i Stockholms event-centrum Slakthusområdet – men skapar event runt om i hela landet.