PKN Controls

PKN Controls producerar högkvalitativa ‘hög effekt’-slutsteg för konserter, teatrar, klubbar och arenor. Utmärkande för deras produkter är kraftfulla och lätta slutsteg som ger riktigt hög kvalité till ett lågt pris. Eventopia är stolta att vara nationell distributör av PKN.

Eventopia ser inte utmaningar, bara möjligheterna. De gjorde en otrolig ljussättning för oss och hittade sätt att hänga ljus i vinklar som vi först trodde var omöjliga. Lara Szabo Greisman, Cultural Attachée, Institut Français de Suède

Er upplevelse

Eventopia skapades av ett gäng konstnärliga festfixare. Deras lösningar är annorlunda, nytänkande och alltid med en läcker twist. Eventopia är specialiserade på maffigt ljud, ljussättning och spännande dekor! Eventopia erbjuder projektledning och helhetslösningar för stora evenemang, fester, festivaler och mycket mer! Med en lösningsorienterad och personlig serviceanda assisterar Eventopia arrangörer, företag och privatpersoner med avancerad teknik för att skapa livets mest minnesvärda upplevelser. Eventopia är belägna i Stockholms event-centrum Slakthusområdet – men skapar event runt om i hela landet.